Confession #1

 

Ik moet jullie wat vertellen..

 

Ik heb gefaald. Misschien kan je je mijn eerder posts over meer bewegen, beter eten en geen alcohol meer drinken herrineren. Nouuuu het gaat niet zoals ik gedacht had en kan niemand de schuld geven. Niemand anders als JANET. Ondanks dat ik “realistische” plannen maakte en een redelijk goeie start had, heb ik luiheid, uitstel gedrag en verleiding mijn reis laten verstoren.

Soms had ik gepland om te wandelen en dan zat ik zo in mijn Netflix serie dat ik die hele wandeling uiteindelijk skipte. Is toch raar. Kan altijd nog een serie kijken en eindstand heb ik meer aan lichaamsbeweging dan aan serie kijken. Creeër zomaar meer MG klachten door binge watching 😝. En alcohol.. Ik had serieus een paar dagen nadat ik besloten had niet meer te drinken, wijn gedronken. Ik schaam me diep, toen en nu ik dit typ. Want waar ik achter ben gekomen is dat het hele ding is dat ik moeilijk grenzen kan stellen. Het maakt dan niet eens uit op welk gebied. Ik kan geen nee zeggen tegen mezelf om bijvoorbeeld iemand te helpen terwijl ik DONDERSGOED weet dat Ik de klus niet aan kan. Toen die wijn werd aangeboden kon ik nee zeggen maar besloot pas te praten toen ik al een paar slokken had genomen. Ik wou aan de ene kant trouw blijven aan mezelf en geen wijn drinken en aan de andere kant de gastvrouw niet teleurstellen. Is echt stom als ik terug denk. Ben duidelijk niet klaar om te veranderen.

I need help!

 

Until the next one..

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published.