Gierig met succes

 

Iedereen kent wel iemand die ergens goed in is en wanneer jij zijn/ haar expertise nodig hebt, jij absoluut niet geholpen wordt door die punk 😀

Is toch raar?

Wat ik mij dan afvraag is, hoezo zou jij iemand niet op weg helpen terwijl je dondersgoed weet dat JIJ DAT WEL KAN!? Ik ga niet doen alsof ik geweldig ben en iedereen help want dat is niet zo. Wel doe ik m’n best om anderen zo goed mogelijk te helpen als er iets gevraagd wordt of als ik vind dat ik kan helpen.

Kijk, ik zag steeds vaker jonge meiden (maar ook jongens) met sterk krullend of kroeshaar die zich geen raadt met hun haar wisten. Toen begon ik te denken van wat kan ik doen om te helpen? Ik ben een idealist en droom GROOT! Zat dus echt zo te dromen van ‘ik ga ALLE jongeren helpen!’. Niet realistisch natuurlijk 😀 maar zo kwam ik op YouTube.  Hier geef ik met liefde tips en tricks als ervaringsdeskundige. Ik doe altijd mijn best om vragen die ik op social media krijg te beantwoorden. Heb er zelfs een video aan toegewijd 😀 check ‘t ⬇

 

 

Until the next one..

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *